15590120095_f8ace5680c_k

Before I Change My Mind fick mycket fina recensioner efter urpremiären på Dansens Hus den 22 oktober.

”Before I change my mind är tveklöst ett av Helena Franzéns främsta, mest sammanhållna och medryckande verk.”  ”Helena Franzéns nya koreografi  Before I change my mind på Dansens hus påminner mig återigen om språkets otillräcklighet i mötet med det renodlade, fysiska medvetande och kroppens rörliga intelligens.”Örjan Abrahamsson, DN

”Och så har vi Helena Franzén, en koreograf som låter rörelsen och den dansande kroppens möjligheter mogna likt ett gott vin.”  ”Mitt i steget, mitt i andetaget, mitt i något som pågår och aldrig stannar av – här vill jag vara! Försatt i ett tillstånd av koncentration, som får den egna kroppen att förnimma hur dansarna väljer väg i det pendlande flödet.” Anna Ångström, SvD

”Ömsint medryckande rörelser får publiken i gungning.”  ”Helena Franzéns nya koreografi Before I change my mind på Dansens hus påminner mig återigen om språkets otillräcklighet i mötet med det renodlade, fysiska medvetande och kroppens rörliga intelligens.” Thomas Olsson, nummer.se

”Jag går hem med upplevelsen av någonting vackert, en inre skönhet som följer med mig.Malin Ståhl, Danstidningen

Se gärna ett inslag i SVT Kulturnyheterna från den 22 oktober: Dans som håller andan

Go top