Before I change my mind har tidigare satts upp på Dansens hus i Stockholm. Då blev den mycket positivt uppmärksammad i bl a SVTs Kulturnyheterna. Nu tar Riksteatern produktionen vidare ut i Sverige. Välkommen till en unik och finstämd föreställning om varje människas osynliga kraft i de val som var och en av oss kan göra hela tiden, varje dag. Du kommer sent att glömma den.

Med ”Before I Change My Mind” vill jag väcka frågor kring människans inneboende krafter som ofta är osynliga. I en kaotisk tid och i riktigt trängda situationer har den lilla människan ett inre mod och en oanad kraft som hon kan använda. Verket är en hyllning till den lilla människan och hennes oanade krafter att ge av sig själv. En utandning kan skapa liv! ” Helena Franzén

Turnéplan
Falköpings Stadsteater 15 mars
Lunds Stadsteater 21 mars
Uppsala Konsert & Kongress 30 mars
Sundsvall, Tonhallen 13 april
Falun, Kulturhuset 18 april
Härnösands Teater 26 april
Nacka, Dieselverkstaden 28 april

Koreografi: Helena Franzén
Musik: Jukka Rintamäki
Ljus: Carina Gedeon
Scenografi: Helena Franzén
Kostym: Minna Palmqvist
Dans: Åsa Lundvik Gustafson, Moa Westerlund, Maria Nurmela och Martha Galvez Moncasi.
Musiker: Anton Svanberg

Go top